logoramator

Ramator Oy

Laatu ei synny koskaan vahingossa

ramatorliittimet

Ramator Oy on vuonna 2008 perustettu teknisen alan maahantuontiyritys. Päätuotteisiimme kuuluvat putkistoliittimet, letkut ja suodatusjärjestelmät sekä muut varaosat ja varusteet.

Tarjoamme markkinoiden laajimman liitinvalikoiman. Eurooppalaista huippua olevilla tuotteillamme löydetään ratkaisut lähes jokaiseen tarpeeseen ja vaativiinkin työkohteisiin. Valttimme ovat laadukkaat tuotteet, nopeat toimitusajat, osaava asiakaspalvelu sekä ammattitaitoinen henkilökunta.

Pääasiakasryhmiämme ovat kone- ja laitevalmistus, energiantuotanto, laiva- ja telakkateollisuus, kemianteollisuus sekä elektroniikkateollisuus.

PANTALIITTIMET

pantaliittimet

NORMA-putkipantaliittimet ovat turvallisia ja luotettavia liitoksissa sekä korjauksissa, jopa vaikeissa asennusolosuhteissa. Ne takaavat samanaikaisesti sekä korkean laadun että nopean ja helpon asennuksen.

Putkipantaliittimet ovat kompakti, taloudellinen ja luotettava tapa liittää kaikkia metalli- ja muoviputkia.

VPC viemäriputkiliitin yhdistää eri halkaisjat ja merialit 100…1080 mm.
FGR liitin nesteille, kaasuille ja laivanrakennuksen jne. Koot 26,9…2000 mm, PN 16 ja lämpötila -30…+125 °C.
DCS liitin valurautaisille viemäriputkille DN40…300.

HAELOK

Haelok-liittimillä nopea ja luotettava liitos ilman hitsausta.

HAELOK on sveitsiläistä tunnettua laatua, yksi maailman vahvimmista mekaanisista putkiliittimistä.

Se ei vaadi tulityötä, liitos ei tarvitse röntgen kuvausta, PED hyväksytty, asennuksen voi tehdä missä vain ja kukavain.

HAELOK liitin mahdollistaa kaukolämpöliitosten tekemisen alle minuutissa ilman tulitöitä ja kaikissa olosuhteissa

Käyttöolosuhteet nesteille ja kaasuille  600 bar ja -55 C…+400 C.

 

Serto putkistoliittimet

Sveitsiläiset Serto putkiliittimet ovat maailman ainoita tiivisteettömiä, täysmetallisia ja säteittäin asennettavia ja purettavia putkiliittimiä, jolloin putkia ei tarvitse taivuttaa tai irrottaa vaikka ne asennettaisiinkin ahtaisiin paikkoihin. Serto liitin on suunniteltu niin, että sen asentamiseen ei tarvita erikoistyökaluja eikä Serto liitin sisällä myöskään O-renkaita.

Yli 10 000 Serto tuotteen valikoimaan kuuluvat mm. liittimet, venttiilit, pikaliittimet sekä monet muut varusteet. Serto valmistaa myös asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityjä putkikokoonpanoja ja liittimiä.

Serto liittimien luotettavuus ja tiiviys perustuu puristusrenkaaseen, joka ei leikkaa putken pintaa.
Koot 2…35 mm, lämpötila -110…+400 °C ja tyhjiöstä…400 bar:n.
Vuototaso 10-8 mbar*l/s

 

Haponkestävät puristusliittimet

Silikonivoidellut O-renkaat ovat suunniteltu niin, että jos liitos on unohdettu puristaa se vuotaa koeponnistuksen yhteydessä(Ø 15 – 54 mm). Patentoidut kolmion muotoiset O-renkaat antavat 20 % suuremman tiivistepinnan, vähentävät riskiä tiivisteen ulospursuamiselle ja eivät vahingoitu asennuksen yhteydessä.

Pikaliittimet

Walther Präzision tarjoaa maailman suurimman ohjelman pikaliittimistä, monikytkimistä ja telakointijärjestelmistä sekä yli 400000 muunnelmaa. Meiltä löydät miltei jokaiseen käyttötarkoitukseen ratkaisu vakio-ohjelmastamme – tarjoamme myös yksilöllisiä liittimiä erikoistapauksiin.

 

Leikkuurengasliittimet DIN 2353

Meiltä löytyy myös leikkuurengasliittimiä.