Solmaster – kuljetuskaluston puhdistusaineet,työstönesteet ja muottiöljyt

 

Turvalliset ja tehokkaat  kuljetuskaluston pesuaineet ja puhdistusaineet.
Solmasterin kattava kuljetuskaluston pesuaineiden valikoima tarjoaa tehokkaita ja turvallisia vaihtoehtoja niin ammattilaisten kuin omaa autoaan huoltavien tarpeisiin.

Biohajoava Green Line -sarja on monipuolinen ja ympäristöystävällinen  pesuainesarja, joka tarjoaa loistavia vaihtoehtoja mm. raskaan  kuljetuskaluston, linja-autojen, henkilöautojen, asuntovaunujen,  moottoripyörien sekä veneiden puhdistukseen.
Sarjaan sisältyvät mm. jo pitkään ammattilaisten suosiossa ollut  legendaarinen AS 4 Teho, useita testivoittoja saavuttanut AS 40 Tehopesu.  Tuotteet ovat saaneet käyttäjiltään erinomaiset arvosanat sekä  hinta-laatusuhteesta että puhdistusominaisuuksista.

Green Line -sarjan ohella Solmasterin kuljetuskaluston pesuainevalikoima  kattaa myös korkealuokkaiset erikoiskemikaalit, kuten liuotinpesu-, lasinpesu- ja viimeistelyaineet. Solmasterin valikoimissa on myös korkealaatuiset tarvikkeet ja välineet.
www.solmaster.fi

AS 2 Voima – Monikäyttöinen erikoispesuaine

Kuljetuskaluston ja työkoneiden päältä puhdistukseen sekä teollisuussiivoukseen. Tehokas biohajoava  monikomponenttinen AS 2 Voima soveltuu kaikenlaisen maanteistä irtoavan lian sekä teollisuusnoen ja -rasvan pesuun. AS 2 Voiman teho tulee esille parhaiten  erikoiskohteissa, kuten kuljetuskaluston alustanpesussa.

AS 4 Teho – Se ainoa alkuperäinen sitruspesu

Biohajoava vesiliukoinen, luontoystävällinen, sitruunanraikas tehopesuaine kaikelle kuljetuskalustolle. Soveltuu erinomaisesti myös autojen sisäpuhdistukseen sekä työkoneiden ja maatalouskaluston puhdistukseen ja rasvanpoistoon. Harjapesukoneen harjat pysyvät puhtaina. Erinomainen myös teollisuustilojen ja korjaamoiden lattioiden yleispuhdistuksessa sekä erilaisten markiisien ja pressujen pesussa. Voidaan käyttää myös lattianpesukoneissa vähäisen vaahtoamisen vuoksi.         

AS 10 Vahashampoo – Neutraal vahashampoo

Henkilöautojen ja kuljetuskaluston puhdistukseen sekä kiillotukseen. AS 10 Vahashampoo pesee pinttyneen maantielian ja antaa suojaavan kiillon. Hohtavin kiilto saadaan kuivaamalla pestyt pinnat puuvilla- tai säämiskäliinalla. Lasipinnat viimeistellään AS 50 Hohto lasinpesulla tai SA 12 Lasinpesu aerosolilla.


AS 50 Hohto – Puhdistusaine lasipinnoille

Riittoisa, miellyttävän tuoksuinen AS 50 Hohto lasipintojen puhdistamiseen. Puhdistaa tehokkaasti  lasipinnat kirkkaiksi, eikä jätä harmaita kalvoja.  Puhdistaa tehokkaasti myös tuulilasin ja ajovalojen  epäpuhtaudet, hyönteisjäljet, maantiesuolan ja  muut epäpuhtaudet. Myrkytön tuote.


Teho A – Hajuton liuotinpesuaine

Teho A. Aromaattivapaa liuotinpesuaine raskaan kuljetuskaluston, trukkien ja työkoneiden puhdistukseen. Soveltuu erinomaisesti moottoripesuun, osien allaspesuun ja osittain myös autojen suojavahan poistoon. Tehokas aine myös maantiesuolan ja -pien poistoon. Täysin veteen emulgoituva hiilivetyliuotin. Lähes hajuton, aromaattipitoisuus alle 0,5 %. Ei aiheuta korroosiota eikä kumiosien turpoamista.

 

SA 12 Lasinpesu – Lasinpesu spray

SA 12 Lasinpesu. Lasi- ja muovipintojen puhdistusaine poistaa tehokkaasti lian, rasvan ja tupakansavun. Soveltuu, auto-, teollisuus- ja toimistokäyttöön. Käyttökohteita mm. tuulilasit, kojelaudat ja ikkunat.

 

LimoSil – Viimeistelyaine

LimoSilin ylivoimaisuus perustuu puhtaaseen luonnon tuotteeseen – sitrusöljyyn. Kehitetty autojen kumi- ja muovipintojen alkuperäisen kiillon ja sävyn palauttamiseen, auton sisä- ja ulkopuoliseen käyttöön. Erinomainen ovitiivisteille. LimoSil.

SOL Hajunpoistaja

SOL Hajunpoistaja. Kangasverhoilujen raikastaja. Kemiallinen hajunpoistaja. Tehokas kaikenlaisia epämiellyttäviä hajuja vastaan. Poistaa tehokkaasti esim. tupakan, ummehtuneen tai muun epämiellyttävän hajun. Tuotetta ei saa käyttää nahalle ja vesipesua kestämättömille tekstiilikuiduille. Ainoastaan ammattikäyttöön.

Työstönesteet

CUT LE vaativaan lastuavaan työstöön

Solmaster on jo pitkään ollut osaava ja edistyksellinen tekijä työstönestemarkkinoilla. Johtotähtenä on ollut suuntaus kohti turvallisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Uutuus CUT LE on matalavaahtoinen ja hyvin voiteleva puolisynteettinen työstöneste, joka täyttää paikkansa Solmasterin laajassa ja modernissa CUT LINE sarjassa.

”Erikoistuminen on menestyksen avain. Solmaster CUT LE soveltuu alumiinin ja teräksen vaativaan keskiraskaaseen lastuavaan työstöön. Seka-ajossa voidaan työstää myös valurautaa”, kertoo Solmaster Oy:n Pasi Korkkinen.

CUT LE täydentää Solmasterin uudenaikaista työstönestevalikoimaa. Tuote on matalavaahtoinen, varsinkin alueilla, missä käyttövesi on pehmeätä.

”Nopeat työstölinjat asettavat suuria vaatimuksia työstönesteelle. Olemme käyttäneet paljon aikaa ja resursseja omassa laboratoriossamme löytääksemme oikeat ominaisuudet. Hyvä voitelevuus on tietenkin tärkein myyntivaltti, mutta mielestämme työsuojelu- ja ympäristönäkökohdat ovat Solmasterin filosofian tunnusmerkit.”

Kun asiakas valitsee modernin työstönesteen, hän pääsee eroon haitallisista aineista kuten fosforista, rikistä, kloorista, triatsiinista sekä fenoleista. Bakteerien vastustuskyky on huippuluokkaa. ”Meillä on jo pitkä käytännön kokemus vastaavista tuotteista. CUT LE tarjoaa hyvän vaihtoehdon keskiraskaaseen lastuavaan työstöön kun halutaan tarkkaa työstöjälkeä ja työkalujen pitkää ikää.”

 

Operation of drilling a hole in blank on turning machine with metal-working coolant
Operation of drilling a hole in blank on turning machine with metal-working coolant

Solmaster – Tarvikkeet

Tarvikkeet Kuljetuskaluston pesuun ja kiillotukseen.
– Sveitsiläisiä Birchmeier-paineruiskuja.
– Saksalaisia Gloria-paineruiskuja.
– Tanskalaisia Vikan-puhdistusvälineitä.

Ota yhteyttä myyjään: Jarmo Puskala, gsm: 044 507 1672, info@pustek.fi

 

tuotekuvastot: Pesu-ja-Puhdistusaineet-Esite-2011-72dpi

 

Tallenna

Tallenna